Αρχική Σελίδα

Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
lm πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευασία και τη διαταγή. Έγινε και έτοιμος εγκαίρως. Λαμβανόμενη διαταγή όπως αναμενόταν. Απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου όσο το δυνατόν γρηγορότερες. P3 η οθόνη φαίνεται απολύτως ζαλίζοντας. Έκαναν ακριβώς ως λ που ρωτήθηκε.

—— Carls

Αγοράσαμε P8 και η υπαίθρια επίδειξη P10 από Jucaiyuan, η ποιότητα είναι πολύ καλή, θα τους διατάξουμε πάλι σύντομα!

—— Ameen

Είναι έλεγχος η πρώτη συνεργασία μας με JuCaiyuan, αλλά αγαπάμε να συνεργαστούμε με την επιχείρηση, πολύ επαγγελματικό εργοστάσιο, καλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να εργαστούμε με τους σύντομα.

—— Paul

Είμαι Online Chat Now
OEM / ODM
1 2
Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd

 • Γραμμή Παραγωγής

  Ο εξοπλισμός μας επαγγελματικού προσωπικού και κατάστασης προόδου επιτρέπει σε μας για να έχει την ικανότητα να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα ευρύ φάσμα των νέων στοιχείων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αγοραστή. Η δυνατότητά μας να παρέχουμε τις ετικέτες των αγοραστών και τις υπηρεσίες σχεδίου για τους πελάτες μας μας κάνει μια ελκυστική επιλογή.

   

  Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Το ποιοτικό σύστημα της επιχείρησης είναι τέλειο, και έχει πιστοποιηθεί ως «ISO 9001, 3C, 14001, CE, RoSH, ZRX και άλλα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης». Η επιχείρηση έχει λάβει πολλά πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για την ορθολογιστική ικανότητα και την ενέργεια - αποταμίευση της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων. Η επιχείρηση εξοπλίζει μια ερευνητική ομάδα υψηλής ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας, με το παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο επιστημονικής έρευνας, παραγωγή, ανάλυση, εξοπλισμός δοκιμής, για να δημιουργήσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα ανώτερα προϊόντα και τα καινοτόμα προϊόντα έθεσαν στερεά θεμέλια.

 • Ε & Α

  Από την Ε&Α, την παραγωγή, την εγκατάσταση, την ανάθεση και τον ποιοτικό έλεγχο στην τελική επιβεβαίωση του κατάλληλου εργοστασίου, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει ένα πλήρες σύνολο επιστημονικού ποιοτικού συστήματος διαχείρισης, συλλέγοντας τους ζωηρόχρωμους ανθρώπους πηγής για να εμμείνει αυστηρά στην έννοια διοίκησης επιχειρήσεων «της τιμιότητας, της εμπιστοσύνης και της καινοτομίας», και να χτίσει βαθμιαία την επιχείρηση σε μια διαγώνιος-βιομηχανίας, διαγώνιος-περιφερειακής και διαγώνιος-διεθνούς περιεκτική διοικητική ικανότητα. Μεγάλες επιχειρήσεις. Σας ευχαριστώ για τη ισχυρή υποστήριξη σας και ακολουθήστε και από τους παλαιούς και νέους πελάτες. Καλωσορίζουμε επίσης τους ανθρώπους με τα κοινά όνειρα για να μας ενώσουμε για την κοινή ανάπτυξη, τη διανομή οφελών και τη λαμπρότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Jucaiyuan OptoelectronicTechnology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Baron

Τηλ.:: +86 15986676460

Φαξ: 86-0755-23443092

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)